Gerard Bakardy (Dogge)

21.03.1957.

Antwerpen - Belgie.

Allereerst wil ik je bedanken om mijn vrije meningsuiting te willen lezen. 
De handelwijze van Mr. Teller, een goochelaar uit Las Vegas, heeft mij ertoe gebracht deze website online te zetten. Hopelijk helpt deze website om mijn naam te zuiveren die, zoals je zal kunnen zien, onterecht door Teller door het slijk gehaald werd. 
Het begon allemaal in de lente van 2012, toen ik gecontacteerd werd door Mister Teller die mijn You-Tube filmpje had opgemerkt waarin ik, als eerste en enige in de wereld een goochel illusie vertoon met een magisch roosje in een met water gevuld transparant flesje. Toen ik niet op Tellers bod inging om mijn illusie exclusief aan hem te verkopen liet hij mijn filmpje van You-Tube verwijderen en begon een intimiderend proces dat hij voor een jury wil voeren in de rechtbank van Las Vegas. 
Uiteraard verbaasde mij dit daar ik van mening ben dat goochelaars net zoals clowns, entertainers zijn. Stel je voor dat de ene clown de andere clown een proces aan zijn broek lapt omdat hij grappiger is… en zijn publiek harder lacht… welnu, voor het eerst in de geschiedenis wordt er een goochelaar voor de rechter gedaagd omdat hij een meer magische illusie vertoont dan de andere…
Zonder het zelf te willen werd ik betrokken in deze procedure en werd ik gedwongen mij hierin te verdedigen. Zelf vind ik het een beschamende en decadente tijdverspilling voor de rechtbank, welke, denk ik, belangrijkere processen te voeren heeft in deze tijden van misdaad, terrorisme, moord, drugs, etc… 
Als ik m’n verhaal vertel zeggen mensen spontaan: “dit lijkt wel een Amerikaanse film…” of “hier gaat zeker een film van gemaakt worden.” Waarschijnlijk zal jij hetzelfde zeggen, nadat je m’n verhaal hebt gelezen. 
Iedereen die geïnteresseerd is in goochelen kan meekijken ‘achter de schermen’. Je zal merken dat sommige goochelaars meer dingen in hun mouw hebben zitten dan je dacht. Je zal ontdekken dat de meeste goochelaars hun illusies niet zelf bedenken en nog minder zelf maken. Je zal getuige zijn van een gerechtelijke procedureslag tussen twee goochelaars die vechten om een goocheltruckje met een uiteenvallend roosje. 
Een ongelooflijk (gerechtelijk) verhaal dat zich afspeelt in het gerechtsgebouw van Las Vegas, waarin de Antwerpse goochelaar Gerard Bakardy, zich verdedigt zonder advocaat, tegen een leger van de beste advocaten van Amerika, die de Amerikaanse goochelaar Teller vertegenwoordigen. 
Een waar gebeurd verhaal dat nog niet ten einde is en dat met een ‘pikante’ maar onverwachte wending in de Antwerpse gerechtsgebouwen wordt verder gezet. Het venijn zit soms in de staart. 
Op deze site laat de Antwerpse goochelaar zien dat hij niets in de mouwen heeft zitten en speelt hij open kaart. Met indrukwekkende en verbazende bewijzen staaft hij zijn verhaal. 
Iedereen heeft recht op een vrije meningsuiting, ook jij kunt je vrije mening uiten in het forum op deze site, maar ik raad je aan eerst te zien wat er in de hoed zit… geloof me, 

 “Als twee goochelaars de goochelstokken kruisen…  
                       komt er heel wat uit de hoed !”
Gerard Bakardy.
PS. Mogelijk zullen de fans van Teller misnoegd en ontgoocheld zijn bij het lezen van de feiten. Het is echter enkel mijn bedoeling mijn naam te zuiveren en iedereen op een waarheidsgetrouwe manier te informeren van het ware gebeuren.

Een uniek maar waar gebeurd verhaal over

2 mannen die ruziën over een roosje  dat uit elkaar valt in een goocheltruckje.

NEDERLANDS

ENGLISH


INTRODUCTIE
Het is eenieders recht een eigen mening te hebben en deze te uiten. Wereldberoemde mensen worden hierbij gewoonlijk geholpen door de media maar de andere 99 % van de wereld moet zelf het initiatief nemen om zijn mening kenbaar te maken. 
Wel, ik behoor tot die 99 % want ik ben niet beroemd, daarom dacht ik dat het een goed idee was deze website op het internet te zetten. Ik wil mijn recht van vrije meningsuiting gebruiken om mijn naam te zuiveren die door Teller belasterd en onteerd werd door mij wereldwijd af te schilderen als een dief en schurk en door mij te associëren met dingen waar ik liever niet mee geassocieerd wil worden, waarschijnlijk U ook niet !
Ik ben echter niet de eerste of enige die het slachtoffer is van Teller’s ‘freedom of speech’. In de Penn & Teller TV shows verbranden zij de Amerikaanse nationale vlag in een goocheltruckje en wordt God de Heilige Vader, de Paus, de Heilige Moeder Theresa, de Dalai Lama en anderen op een sarcastische manier een kleedje gepast. Uiteraard kwam er protest van de veteranen en de katholieken. Mijn inziens stopt de vrijheid van meningsuiting waar men anderen deze vrijheid afneemt en onterecht begint te kwetsen en moet ook een atheïst ieders keuze van religie respecteren. 
“Kunnen goochelaars toveren..?”
   Ik ben van mening dat iedereen het recht heeft om te geloven in wat hij wil, net zoals een veteraan gelooft dat hij zich ten dienste moet stellen van zijn vaderland en voor ‘zijn’ vlag gaat vechten, of net zoals een persoon die gelooft dat hij zich ten dienste moet stellen van zijn religieuze overtuiging. Zo heeft ook bv. een ouder de vrijheid zijn kinderen te laten geloven dat de Kerstman bestaat en dat goochelaars kunnen toveren.
Daarom ga ik het recht van vrije meningsuiting niet gebruiken om mezelf te verrijken op sarcastische wijze in één of andere TV show. Liever wil ik via deze site op een respectvolle manier mijn naam zuiveren. Om jullie te bewijzen dat dit verhaal waarheidsgetrouw is zal ik enkele passages tonen van de meerdere uren die ik heb gesproken met de anders ‘stilzwijgende’ Teller.  
Verder kan je trouwens alles verifiëren met gerechtelijke documenten die je kunt bekijken en downloaden op deze site. 
Zelf had ik nooit verwacht dat mijn ‘optreden’ in de goochelwereld zoveel opschudding zou veroorzaken, anderzijds toont het wel aan dat mijn goocheltruckje op zijn minst opmerkelijk kan genoemd worden.
Graag wil ik je alles vertellen over het truckje zelf en tot welke gerechtelijke procedure het heeft geleid. Je zal verbaasd zijn over de ‘onder de gordel’ technieken die Teller en zijn beste advocaten in de USA aanwenden om hun gelijk te halen. Hoewel de Las Vegas procedure een ongelijke strijd is waarin ik mezelf verdedig zonder advocaat, tegen een leger van Tellers beste advocaten van Amerika en m’n vrienden me gek verklaren, geloof ik toch in ‘vrouwe Justitia’ en hoop te winnen, net zoals David tegen Goliath.
Voor 2 jaar bleef het de vraag wie de Las Vegas rechter gelijk ging geven; de Amerikaanse multimiljonair en ‘celebrity’ Teller uit Las Vegas met z’n leger van advocaten of de onbekende Gerard Bakardy uit België zonder advocaat....
Zoals U zal lezen werd dit ondertussen duidelijk....
De website wordt aangepast naargelang de procedure volgt.
Lees meer in: Over wie het gaat... of ga terug naar startpagina Wie.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1

Welkom